Sprzedajemy tylko to, na co możemy dać minimum 50% rabatu

Darmowa wysyłka od 99 zł
Paczkomaty
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Wybierz kategorię
PayU
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Moje Gotowanie Extra Na lato; 2/2017PROMOCJA!
Dostępna ilość: 2
Producent: Moje gotowanie
Czasopismo: Moje Gotowanie Extra Na lato; 2/2017.
Ekstra na lato: 50 przetworów i nalewek; 93 zupy, sałatki i dodatki; 41 dań głównych; 34 ciasta i desery' Aż 218 sprawdzonych przepisów.
Moje Gotowanie lipiec 2016: 10 pomysłów na bób i fasolkę szparagową; Makaron, zioła, warzywa idealne składniki na szybki wakacyjny obiad; Może ciasteczko - kilka kęsów owocowej przyjemności bez wyrzutów sumienia; Szybkie, łatwe, naturalne domowe lody w 9 smakach; Nalewki, dżemy, konfitury - z najsłodszych: czereśni, malin, czarnych, czerwonych i białych porzeczek, wiśni, antonówek, moreli, brzoskwiń.
Moje Gotowanie sierpień 2016: Do wypieków na zimę: śliwki i gruszki ze słoika; Obiad na okrągło czyli 7 oryginalnych pomysłów na pulpeciki; Pora na pomidora: do słoika: pasta do grilla i sos do makaromu, suszone domowym sposobem, w gulaszu i curry, jako jarzynka do mięsa; Bazylia królowa (nie tylko) pomidorowa; Pasternak i jarmuż w zupełnie nowych, wakacyjnych odsłonach; Dla ochłody szklanka zupy; Sierpniowe klejnoty jeżyny bakłażany i cukinie.
Moje Gotowanie wrzesień 2016: Śniadanie pełnoziarniste; Łatwy domowy chleb na liściach chrzanu - idealny na kanapki do szkoły i pracy; Mięsne kawałki palce lizać: żeberka w miodzie, pikantne skrzydełka, rumiane nóżki, chrupiące stripsy; Winogrona i aronia prawdziwe skarby jesiennej kuchni, nie tylko na wino; W związku z gruszką: oscypek i bakłażan, pory i boczek, migdały i mascarpone, anyż i czekolada; Domowe obiady szybkie, proste i konkretne z warzyw i mięsa: sałatki "na wynos", gęste zupy, curry, potrawki z kurczaka.
Cena
Ilość
19,90 zł
10,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Sól i Pieprz; Wydanie Specjalne 1/2017. 29 sprawdzonych przepisów; Kuszące kolorami przekąski i sałatki; Mięsa pysznie upieczone; Słodkości grzechu warte; Radosne wiosenne ucztowanie; Jajka zapiekane; Barszcz biały; Rolada z indyka; Strucla orzechowa.
Wiosenna Uczta Krok Po Kroku; Sól i Pieprz; Wydanie Specjalne 1/2018. Aż 47 wyjątkowych przepisów: wiosenne przekąski, niebanalne lasze i ryby, chrupiące pieczywo, wyśmienite mięsa, aromatyczne zupy, kuszące słodkości; Tradycyjnie i nowocześnie: jajka faszerowane, barszcz wielkanocny, rolada z warzywami i pieczarkami, mazurek chałwowy.
Sól i Pieprz; grudzień 2017 - styczeń 2018. 47 ciekawych sprawdzonych przepisów; Wyborne mięsa: pieczone, duszone, faszerowane; krok po kroku: śledź w ostrym sosie, paszteciki do barszczu, szynka pieczona, filety z grzybami; Słodkie święta; Piersi z kaczki; Pieczone pierogi; Rostbef w sosie; Suflet grzybowy; Tarta z owocami; Aż 68 stron.
Produkty z tej samej kategorii
Zielona Kuchnia Krok Po Kroku; Sól i Pieprz; Wydanie Specjalne 2/2018. 38 sprawdzonych przepisów; Apetyczne sałatki; Chrupiące przekąski; Warzywne obiady; Mięsne przysmaki; Soczyste ryby; Słodkości z owocami; Lekko, orzeźwiająco, kolorowo; Zupa szparagowa; Chlebek z ziołowym pesto; Roladki z pstrąga na szparagach; Rolada drobiowa.
Good Food; luty 2017. Tylko u nas kuchnia z Południowej Afryki; Mało kalorii dużo smaku; Przygotuj z miłością: uroczysta kolacja na walentynki, rodzinny obiad z gwiazdką Michelin, kokosowe ciasto chai latte; Soczyste steki; Mistrzowski homar; Wypieki z sercem; Odkryj z nami: topinambur w ciepłych daniach, tradycyjne smaki Chin, marmoladę z gorzkich pomarańczy, makrelę z grilla.
Kuchnia ; 11/2011. Magazyn dla smakoszy; Jamie Oliver meksykańskie inspiracje; Styria gdzie życie płynie z wolna; Lecą z drzewa do garnka kasztany; Jest krucho optymistyczne ciastka na przekór listopadowej nudzie; Błażej Gruszczyński mamy kucharza roku 2011; Żurawina do słoika 4 pomysły na przetwory; Nienasycone duchy Słowian rzecz o dziadach i Zaduszkach; Sekrety tortu Saint - Honore; W prezencie książeczka z przepisami Hiszpańskie przysmaki.
Moja Kuchnia Czas Na Karnawał; 2/2012. Smaczne i zdrowe potrawy domowe; Czasopismo ma 31 stron.
Good Food; styczeń 2019. 5 składników i masz kolację; Comfort food po włosku; Gotuj jak MasterChef chińszczyzna; Rozgrzewające jednogarnkowce; Karnawałowe mięsiwa: wolno pieczony antrykot wołowy w ziołach, udziec jagnięcy z nadzieniem morelowo-miętowym, pieczona szynka z misio, kurczak nadziewany mięsem wieprzowym i pistacjami, comber z sarny z nadzieniem z suszonych śliwek i brioszki; Paella, która zawsze się udaje; Tarta tatin z karmelizowaną cebulą, cykorią i oregano.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Telefon:
Twoje pytanie:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Towar dnia
2,09 zł
1,10 zł
Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Kupimy czasopisma
PayU - Bezpieczne płatności internetowe
Aktualna Data: 2019-02-17 05:14
Data Ostatniej Aktualizacji: 29.01.2019
© codziennieniskieceny.pl. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.